|
|||||||
| Kayıt ol | Radyo | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Tags: cannz, sklnca, yaparsnz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
buyrun arkadaşlar paylaşalım.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Konular: 662
|
kötü bi alişkanlik ama ilk sigareye sarilirim siteye takılır bişeyler okur paylaşirim
![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... Sadece Susmak İstiyorum Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan... HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan... HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan... SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparakk... ~~Forumda msn adresi wermeyin~~ ~~FLood yapmayın~~ ~~Gereksiz ve Boş YorumLar yapmayın~~ ~~Site RekLamı Yapmayın~~ ~~Arqo söz,Küfür kuLLanmayın~~ ~~konu açmadan ARAMA yapın~~ |
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Deneyimli
Konular: 462
Ruh Hali::
Teşekkürler: 6
Teşekkür 55 zamanda 47 mesajlara Rep Puanı:66
Rep Gücü:12
RD:
![]() Seviye: 29 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 140 / 701 |
bende bol bol konu acar konu okurum.....
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Konular: 662
|
ewet fark edliyor umarim bu hızın kesilmez
![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... Sadece Susmak İstiyorum Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan... HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan... HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan... SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparakk... ~~Forumda msn adresi wermeyin~~ ~~FLood yapmayın~~ ~~Gereksiz ve Boş YorumLar yapmayın~~ ~~Site RekLamı Yapmayın~~ ~~Arqo söz,Küfür kuLLanmayın~~ ~~konu açmadan ARAMA yapın~~ |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|